Communicatiekanalen

Op welke manier wilt u de informatie aangeleverd krijgen? UDB biedt tal van mogelijkheden, afgestemd op uw specifieke situatie.

De data die UDB ontsluit is onbeperkt toegankelijk, dwars door alle bronnen. De complete dataset, of delen van de collectie, kunnen in ieder gewenst formaat worden geleverd.

Ook kan in overleg een datapakket op maat voor uw organisatie worden samengesteld.

Om het maximale rendement uit de samenwerking te halen, is het mogelijk om voor een vast bedrag onbeperkt gebruik te maken van onze diensten.

UDB Universal Databrokers Den Haag

Realtime koppeling

U heeft al een eigen applicatie, maar wilt nog informatie geautomatiseerd toevoegen? Dat is mogelijk door een interface (koppeling) met de informatiebron van UDB te maken. De eindgebruikers zullen er niets van merken doordat ze de vertrouwde schermen van de applicatie zien maar ‘onder water’ wordt de informatie verrijkt met informatie van UDB.

UDB Universal Databrokers Den Haag

Online rapportages

Op uw gemak de informatie in een overzichtelijke vorm doornemen in uw eigen taal, in een online rapportage. Dat is mogelijk doordat UDB alle beschikbare informatie vertaald heeft in maar liefst acht talen. De data wordt geautomatiseerd bijgewerkt zodat deze altijd beschikbaar is in het Nederlands, Duits, Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Japans en Chinees.

UDB Universal Databrokers Den Haag

Batchverwerking

U wilt uw gegevens verrijken met informatie van UDB, maar hebt u geen mogelijkheden of noodzaak tot een realtime koppeling? Ook hier biedt UDB een oplossing om informatie in batch te verwerken. Uw organisatie levert aan, en wij verwerken de data zeer snel door de inzet van ons ‘state of the art’ serverpark. Wij leveren de gegevens weer in batch terug.