Onze diensten & Data

UDB is distributeur van data. Wij ontsluiten, bewerken en maken (semi) openbare data uit officiële registers en publicaties toegankelijk. We opereren wereldwijd, in een klein team. Dat dat doen we sinds 1982.

UDB heeft ruime toegang tot de gegevens van zo’n 150 miljoen consumenten en bedrijven.

Wij hebben in eigen beheer alle datacollecties gestructureerd in één relationele database. Dat maakt UDB uniek, want ons systeem koppelt alle gegevens aan elkaar waardoor je volledig geautomatiseerd een beslissing kan nemen. Onze systemen zijn ook realtime toegankelijk.

Ons systeem biedt gebruikers met één zoekopdracht – bijvoorbeeld: naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, telefoonnummer – inzicht in de persoonlijke en zakelijke situatie van debiteuren, cliënten en prospects.

De data-elementen, of delen van de collectie, kunnen in ieder gewenst formaat worden geleverd. De informatie kan met een interface (realtime) worden gekoppeld aan eigen applicaties. Zo wordt uw data verrijkt met dat van UDB. Ook batch-verwerking is mogelijk.

Opbouw van de informatie

UDB Universal Databrokers Den Haag

Data Personen

Informatie met betrekking tot personen/consumenten is in de database van UDB gerelateerd aan verschillende bronnen. Op basis van die bronnen kunnen rapportages worden opgebouwd.

UDB Universal Databrokers Den Haag

Data Bedrijven

Data over bedrijven heeft o.a. betrekking op de waarde van onroerend goed, de eigenaar, omvang van het wagenpark, gegevens over de directie/bestuurders, adressen en telefoonnummers en een historie van veelal meer dan tien jaar.

UDB Universal Databrokers Den Haag

Data Adressen

De database van UDB verschaft o.a. informatie over het perceel (foto), bestemming, bouwjaar, waarde en eigenaar, XY-coördinaten, satellietfoto etc. UDB heeft bovendien een ruime historie aan adreskenmerken.